HEEC Lähte rattamaraton

Ikka väike kõhedus on sees enne starti, et ei tea kuidas jalga on ja kuidas ma peaksin oma jõuvarusid jagama, et terveks sõiduks jõudu jätkuks. Kõhedus kaob muidugi ära sõidu jooksul. Eelmisel sõidul oli mul plaan täiega panna ja lõpupoole jäi jõuvarusid natuke puudu. Üks põhjus oli see, et ma jäin geeli sissevõtmisega veidi hiljaks, kuna mul lihtsalt jäi geele puudu ja hoidsin ühte viimast lõpupoole, mis muidugi oli vale otsus ja teine põhjus oli see, et ma kangutasin liiga palju alguses 🙂 Seekord võtsin veidi teise taktika ehk, kangutasin ja puhkasin, kangutasin ja puhkasin. Eelmisel sõidul ma ainult kangutasin 😀 Aga kangutasin-puhkasin toimis palju paremini ja haamrit ei tulnudki, kui nüüd just mitte arvestada seda, et 10km enne lõppu tulid mingid massiivsed krambid reite ja säärte igas küljes. Mõtlesin, et nüüd on küll peetis. Hüppasin rattaseljast maha ja veits painutasin ennast, õnneks veits andsid jalad järgi, kuigi edasi väga palju pingutada enam ei julgenud, sest kuni lõpuni andsid jalad tunda, et iga hetk võivad uuesti krampi minna. Vaatamata sellele tuli tulemus ikkagi päris okei ehk 347 koht, eriti kui arvestada, et neil oli seal koridoridega mingi segadus ja ma pidin taaskord peaaegu viimasest reast startima nagu eelmisel sõidul. Loodame, et järgmisel sõidul neil ikka kõik okei on ja ma ei pea sama vahet uuesti kinni sõitma 😀

Distants: 63.9km
Minu aeg: 03:24:52 (võitja aeg: 02:22:05)
Tõusu kokku: 791m
Kadents: 82rpm
Keskmine kiirus: 18.8km/h
Keskmine pulss/max pulss: 164/183
Osalejaid: 512
Minu lõppkoht: 347

Progress(kaotusprotsent võitjale):
14.05 Vooremäe – 53.6%
04.06 Lähte – 44.2%

Järgmine võistlus tuleb juulis, vahepeal lähen üle ookeani kaheks nädalaks laagrisse 😀 Haha, no tegelt ikka rohkem puhkama aga trenni teen ka. Loodan järgmisel sõidul kangutada ennast 300 parima sisse.

L2hte_Villu2