HEEC Valgehobusemäe rattamaraton

No johhaidii, kus see oli alles mudaralli. Terve sõidu aja sadas vihma, muda viskas enda ratta alt, eesoleva ratta alt. Seljataga oleva ratturi ratta alt viskas ka muda. Soojakraade oli max 12. Autost vlja tulles pidi kohe sooja tegema hakkama, muidu oleks ära külmund. Pool tundi sooja ja siis 10 mintsi stardikoridoris jõudis kere juba ära jahtuda, hakkas vähe jahe. Kogu maapind imes selle vihmasajuga nii jõhkralt, et mu 26tolline jurakas veeres veel raskemini, kui muidu 😀 Umbes poole sõidu ajaks oli esikäikar muda nii täis, et väiksema hammaka peale enam ei vahetanud. Kuna mul on taga 9-ne kassett, siis jäi järsemate jõusude peal kergemast käigust puudu ja pidin need jalutades võtma. Võibolla poleks kergema käiguga ka üles saanud, sest ikka päriselt oli ka mudane ja märg. See mudane sõit või jahe õhk väsitas jalad kuidagi rohkem ära, kui muidu. Samas ma ei olnud ka täielikult puhanud selleks sõiduks. Mingitel sirgetel lõpupoole pulss oli 155 aga jalgades ei olnud jõudu, et vajutada. Võinoh, tegelt oleks vast olnud aga mu mõistus raius, et jalad on tühjad, ei saa vajutada. Vaatamata sellele on mu kaotusprotsent võitjale peaaegu sama, mis Põleva Kivi rattamaratoni sõidul, mis oli A kategooria sõit.
Pull on see, et mida paremaks vorm läheb, seda rohkem ma tunnen, et mu ratas on raske kolakas ja ei sobi võistlemiseks. See on äkki psühholoogiline probleem, et ma kujutan ette juba järgmist hooaega võistlusrattaga kergelt liueldes 😀

kaikar
Mudaratas

Distants: 55km
Minu aeg: 2.45.08 (võitja aeg: 1.58.11)
Tõusu kokku: 322m
Kadents: 89rpm
Keskmine kiirus: 20.0km/h
Keskmine pulss/max pulss: 167/180
Lõpetajaid: 518
Minu lõppkoht: 313

Progress(kaotusprotsent võitjale):
14.05 Vooremäe – 53.6%
04.06 Lähte – 44.2%
02.06 Raplamaa – 63.3%
02.07 Põleva kivi rattamaraton – 39.3%
13.08 Valgehobusemäe rattamaraton – 39.7%